CAFETARIA 'T ESMEER

CAFETARIA 'T ESMEER Snel en lekker!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 203 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria 't Esmeer. Meer weten? Ontdek meer

2 mei 2022 om 7:54 Heerlijke en nog echt heet bij aflevering! Gewoon zeer goed en lekker voor een bezorgde pizza, zou ook perfect zijn voor in een restaurant!
23 apr 2022 om 21:11 Belde netjes dat er iets misgegaan was met de bestelling en ze iets later kwamen, eten erg heet en goed van smaak
17 apr 2022 om 13:20 Was op tijd, warm en lekker wat wil Je nog meer! De volgende dag weer bestellen. Haha!
4 apr 2022 om 12:07 De strak op tijd geleverde bestelling was compleet, goed warm en heerlijk. De ceasar-salad goed aangemaakt en vers en de halve kip zo warm dat ie deels door de foam-box was gesmolten :-). Helemaal goed en voor herhaling vatbaar!
25 mrt 2022 om 20:24 Goede cafetaria, keurige bezorgers en heerlijk eten voor een cafetaria!
18 mrt 2022 om 21:53 Op de pizza veggie ontbrak de courgette en er zat weinig smaak aan. Bodem /rand aangebrand en taai. Pizza’s waren niet in punten gesneden . Doos doorweekt van het vet.
11 mrt 2022 om 20:56 Nu twee keer besteld sinds de verhuizing, en beide keren erg goed eten gehad. Stoofvlees is heerlijk en de bitterballen zijn na bezorging nog steeds knapperig, wat ik bij verschillende andere cafetaria's niet kan zeggen. Zeker de moeite waard
26 feb 2022 om 10:51 Ik heb om 17:00 besteld voor aflevering om 18:30. Het eten was er, nog goed warm, om 18:35. Perfect op tijd dus. De pizza’s mogen van mij minder Amerikaans, brood-bodem, en de salami was cervelaat maar verder lekker vers!
17 feb 2022 om 20:52 Best driver i have see, verry friendly! The Eat come on point how i order. And that was really god and hot, every time again.
6 feb 2022 om 23:17 Snel geleverd en super lekker.
21 jan 2022 om 22:50 Was snel bezorgd, eten was prima, goede kwaliteit. Voor herhaling vatbaar.
20 dec 2021 om 8:44 Super!!!